Vacature-1

Vacature Allround kantoormedewerker (32 – 37 uur)
De Haar Keukens is opgericht in 1967 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste keukencentra in de regio. Al ruim 50 jaar zijn wij specialist in het leveren en monteren van keukens. Met het geven van eerlijk advies, het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit doen wij elke dag ons best voor een tevreden klant.
Functieomschrijving
Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij op zoek naar een allround kantoormedewerker. In deze afwisselende functie ben je een belangrijke schakel tussen het verkoopteam en de bezorgers. Enkele taken waar je verantwoordelijk voor bent zijn:
– Het verwerken van orders
– Het inplannen van een bezorgafspraak met de klant
– Het ontvangen en controleren van goederen
– Het ondersteunen van de magazijnmedewerkers/bezorgers
Profiel
De allround kantoormedewerker die wij voor ogen hebben werkt nauwkeurig en is sterk in communicatie met anderen. Je bent pas tevreden als de klant dat is en wanneer alle afspraken zijn nagekomen. Daarnaast heb je technisch/ruimtelijk inzicht en heb je ervaring met Microsoft Office. Ervaring met Keukenpakket Simar is gewenst maar niet noodzakelijk, wel ben je bereid dit te leren. Verder breng je minimaal MBO denk/werkniveau mee en ben je in het bezit van rijbewijs B.
Aanbod
Wij bieden een prettige werkomgeving met een informele werksfeer en leuke collega’s. Daarnaast bieden we een goede salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao Retail Non-Food.
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Stuur een mail met je CV naar Johnny@dehaarkeukens.nl of bel naar 0486-411296, ter attentie van Johnny de Haar.
De Haar Keukens
Lagestraat 14
6606 AB Niftrik
www.dehaarkeukens.nl