XXL showroom met rond de 100 toonkeukens!

Wij nodigen u van harte uit vrijblijvend te komen kijken in onze XXL showroom in Niftrik, vlakbij Wijchen en Nijmegen. En het kijkplezier begint al buiten, want daar parkeert u ruim en gratis. Eenmaal binnen? Dan weet u niet waar u moet kijken in onze sfeervolle XXL showroom van maar liefst 1500 m2. Rond de 100 keukens wachten op uw oordeel, in elke stijl, van klassiek en eigentijds tot modern, landelijk en zelfs design.

Gratis 3D ontwerp op maat

In onze XXL showroom bieden wij u een comfortabele service: een gratis 3D ontwerp op maat van uw droomkeuken. Hoe het werkt? Supereenvoudig. Samen zitten we voor een computerscherm en daarop ziet u precies de keukenruimte die u thuis heeft, in perspectief. Die ruimte vullen wij op het scherm met uw speciale keukenwensen. Met de juiste vormen, apparatuur, materialen en details. In 3D ziet u dus uw droomkeuken op het scherm ontstaan.

U bent van harte uitgenodigd

Iedere keuken heeft zijn eigen karakter en uitstraling. Om hiervan een indruk te krijgen, nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze XXL showroom. U mag ook een afspraak maken, dan heeft u zeker de garantie dat wij alle tijd voor u hebben.

De Haar Showroom 1De Haar Showroom 2De Haar Showroom 3